SITMUN – PLATAFORMA D’INFORMACIÓ TERRITORIAL MUNICIPAL

L’Ajuntament ha dut a terme una actualització de les dades incorporades en la plataforma Sistema d’Informació Territorial Municipal – Girona (SITMUN) referents al municipi de Canet d’Adri.

Es tracta d’un programa digital de lliure accés per la ciutadania, en la que es poden consultar i visualitzar de forma estructurada i en un únic visor tota la informació cartogràfica disponible, a diferents escales i per a tots els municipis de la demarcació de Girona.

De tal manera que, accedint a l’aplicatiu, podeu visualitzar la informació incorporada respecte de les Activitats econòmiques i els Serveis i equipaments municipals. A continuació us expliquem com consultar la informació:

  1. Heu d’accedir al vostre buscador de preferència i cercar la paraula SITMUN, o bé, clicar al següent enllaç.
  2. Un cop dintre l’aplicatiu, cal clicar la pestanya “Aplicació/Territori” que es troba a l’inferior de la pàgina.

3. A continuació, cal clicar “Sistema d’Informació Territorial Municipal” i cercar “Canet d’Adri“. 

4. Un cop a dintre, cal accedir a la pestanya “Continguts“, buscar la capa “Serveis i Equipaments” i clicar la creu per obrir un desplegable. 

5. S’obrirà un conjunt de capes, i simplement heu de fer clic a la que us interessi consultar. Per exemple, al clicar la capa “Zones interès” es mostrarà en el mapa una sèrie d’icones que fan referència a la localització d’aquestes zones. Si fem clic sobre una de les icones, ens mostrarà la informació de la mateixa.