Nit de Remences

 

El pròxim dissabte 25 de maig torna la revolta remença. Cada any, els municipis de la Vall de Llémena commemoren el passat històric dels pagesos remences que en aquestes terres es van aixecar contra els senyors per aconseguir la seva llibertat. En aquesta 14a edició l’escenari escollit és l’entorn del parc de les Alzines de Canet d’Adri.

PROGRAMA:

19.30 h. Música medieval. A càrrec de Sübitus.

20.00 h. Competició dels jocs rurals de la Vall de Llémena a càrrec del jovent de l’Institut de la Vall de Llémena. Organitza l’Espai Jove Cal Bolet.

21.00 h. NIT REMENÇA. Teatre itinerant “la revolta de la muntanya llemenenca”. Recorregut nocturn a l’aire lliure.

Itinerari principal: tram circular de 2.2 km. (durada prevista 2.30 h). No apte per a cotxets, cadires de rodes o persones amb mobilitat limitada.
Itinerari practicable: tram lineal per a mobilitat reduïda (1,5 km). En aquest itinerari només es veu una part de les escenes del teatre. En retornar al pavelló es projecta la pel·lícula realitzada pels remences de la Vall de Llémena l’any 2020.           

Places limitades.
Portar calçat esportiu i llanterna/frontal o similar. 

 

ENTRADES:

Venda electrònica: Accedir a la plataforma d’entrades online a través del següent ENLLAÇ
Venda presencial: Als Ajuntaments de Sant Gregori, Canet d’Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres.

Data límit 24 de maig.

Només en el cas d’entrades disponibles, es posaran a la venda el dia 25 de maig a partir de les 19.30 h a la zona de celebració de la festa.

MÉS INFORMACIÓ I INSTRUCCIONS: