Whatsapp municipal

Des de l’Ajuntament oferim un nou servei d’informació pels veïns de Canet d’Adri a través de l’aplicació Whatsapp per a mòbils, aprofitant que la majoria de la població disposa d’aquest canal de missatgeria.

Amb aquesta nova eina de difusió es pretén arribar al major nombre posible de veïns, amb rapidesa i de manera gratuïta.

Tots els interessats que es donin d’alta en el servei municipal de Whatsapp s’introduiran en una llista de difusió on s’enviaran els missatges. D’aquesta manera i, a diferència d’un grup de xat, els números de telèfon dels usuaris quedaran ocults a la vista de la resta dels usuaris del servei, garantint així la protección de dades de caràcter personal.

Les dades dels usuaris serán introduïdes en una base de dades única i exclusivament pel servei d’informació de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organismo o persona externa ni tampoc s’utilitzaran amb cap altra finalitat.

Com donar-se d’alta i de baixa?

  • Afegir el núm. 681 119 308 com a contacte en el vostre telèfon móvil amb el nom de “Ajuntament Canet d’Adri”.
  • Enviar un missatge de Whatsapp al móvil 681 119 308 indicant: “ALTA nom i cognom“.
  • Un cop enviat el missatge d’alta estarà efectuada i tindràs el servei activat en les pròximes 24 hores.
  • L’usuari pot donar-se de BAIXA en qualsevol moment, enviant la paraula “BAIXA”  en un missatge de Whatsapp al móvil 681 119 308 i deixarà de funcionar. 

Quin tipus d’informació s’oferirà?

  • Aquest número de móvil només servirá pel servei de missatgeria i la comunicació serà unidireccional. S’informarà de talls en els subministraments, talls/obres de vies públiques, emergències, agenda d’actes propis i/o d’entitats dels municipis.

Altra informació d’interès:

  • Aquest canal no es tracta d’un grup de Whatsapp, és una LLISTA DE DIFUSIÓ on els usuaris no podrán interactuar entre ells.
  • És un servei d’informació municipal.
  • No és vàlid per a tot…La informació més detallada dels actes i edeveniments seguirà difonent-se com fins ara a través de la web municipal i les xarxes socials.

AGENDA D’ACTES D’ENTITATS DELS MUNICIPIS “Canet d’Adri és viu”:

Per altra part, l’Ajuntament ha creat un nou grup de whatsapp per on s’informarà dels esdeveniments i activitats de les associacions de Canet d’Adri i de la Vall de Llémena. A través del següent link https://chat.whatsapp.com/GpP6DzuZlGM9lCvCyD3clE o del Codi Qr, les persones es podran adherir en aquest grup. També qui vulgui podrà sol·licitar l’alta posant-se en contacte amb l’Ajuntament.