Ofertes de treball

En aquest apartat es publiquen les convocatòries públiques per ocupar llocs de treball a l’Ajuntament de Canet d’Adri:

EN CURS

2023: Plaça de contracte en pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Anunci de la convocatòria. 

TANCADES

2023: Convocatòria per a la selecció de dos agents cívics per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòria, bases i instància. Llista d’admesos i data de la convocatòria.| Anunci aspirants seleccionats agent cívic

2022: Procés selectiu del lloc de treball d’agutzil i brigada per estabilització: Anunci de la convocatòria, bases i instància. Llista d’admesos i data de la convocatoria

2022: Convocatòria per a la selecció de dos agents cívics per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòria, bases i instància. | Llista d’admesos i data de la convocatòria.

Anunci dels resultats Fase Oposició Agent Cívic.


2021: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil.


2021: Convocatòria per a la selecció de dos agents cívics per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòriabases i instància.  Anunci dels resultats Fase Oposició Agent Cívic, en el següent enllaç.


2020: Convocatòria de selecció d’una plaça d’auxiliar administratiu/va. Tota la informació sobre el procés de selecció al següent enllaç.


2020: Convocatòria per a la selecció d’un agent cívic per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòria, bases i instància | Llista d’admesos i exclosos del procés de selecció.


2019: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç | Cartell Programa Garantia Juvenil 2019


2018: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç.


2018: Convocatòria per a la selecció d’un operari de brigada a Canet d’Adri. Bases de la convocatòria. Anunci de contractació i constitució de la borsa de treball


2017: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç i sobre la convocatòria al següent enllaç.


2017: Convocatòria per a la selecció d’un agent cívic per la temporada d’estiu: Bases del contracte d’agent cívic i anunci de la convocatòria.


2016: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç i sobre la convocatòria al següent enllaç.


2015: Convocatòria per a la selecció d’un operari de brigada a Canet d’Adri: Bases contracte operari brigada