Salutació de l’Alcalde

 

Benvolguts conciutadans i visitants de la xarxa,

Em plau saludar-vos des de la pàgina web de l’Ajuntament de Canet d’Adri, en nom de tots els regidors que hi són representats, i del personal de la Casa de la Vila que és al servei dels ciutadans, residents i visitants.

Des de la Web volem donar a conèixer el nostre municipi amb els pobles que l’integren: Canet, Adri, Montcal, Montbó, Biert i Rocacorba. L’objectiu és que, tant els visitants de fora com els mateixos veïns, pugueu trobar en aquestes pàgines virtuals tota la informació necessària en quant a serveis, tràmits, esdeveniments, horaris, rutes.

A l’Ajuntament treballarem perquè la pàgina web sigui una eina dinàmica, activa, de comunicació i participació entre l’Administració i els veïns.

L’equip de Govern afrontem amb molta il·lusió el repte dels quatre anys al capdavant del Consistori amb nous projectes i moltes ganes de treballar pel bé de tot el municipi. Us convidem, a través d’aquest portal, perquè ens feu arribar tota mena de suggeriments i opinions, tant de continguts com de procediment.

Sigueu benvinguts a la “casa de la vila” virtual de Canet d’Adri. Sentiu-vos-hi a casa. Jo personalment, com a alcalde, resto a la vostra disposició per mitjà del correu electrònic i també presencialment quan ho creieu oportú.

Enric Subils Quera 

Alcalde de Canet d’Adri

alcaldia@canet-adri.cat