Enquestes de Participació

FIRA DEL PORC DE CANET D’ADRI

La Fira del Porc de Canet d’Adri està creixent any rere any i cada vegada són més les persones de diferents indrets de Catalunya que s’aproximen a conèixer la Fira. Donat que es tracta d’una festa promoguda pel Consell de Participació Ciutadana, hem elaborat aquesta enquesta perquè ens agradaria conèixer la teva opinió sobre la Fira del Porc.

*Enquesta creada el 01/01/2020. Es publicaran els resultats pròximament.


CANALS DE COMUNICACIÓ

L’Ajuntament utilitza diversos canals de comunicació per adreçar-se als veïns i veïnes i per fer difusió d’actuacions, tallers, activitats, diades, etc.

Per tal de conèixer quins canals són els més efectius ens agradaria saber quina és la forma de comunicació que prefereixes. En el següent enllaç trobaràs l’enquesta i les diferents opcions de resposta. Digues la teva!

Contesta l’enquesta

*Enquesta vigent permanentment

Podeu consultar els resultats de l’enquesta fins al moment aquí: Resultats


ESPAI SOCIAL

L’espai social i d’oci de Canet d’Adri té com a objectiu principal fomentar la participació i la cohesió social mitjançant activitats destinades per a tothom.

Ens agradaria que donessis la teva opinió sobre quines activitats t’agradaria fer!

Hem preparat dues enquestes: la primera destinada als joves entre 3 i 17 anys i la segona destinada a adults i gent gran. Moltes gràcies per col·laborar!

*Enquestes vigents permanentment.

Podeu consultar els resultats de l’enquesta realitzada pels joves fins al moment aquí: Resultats.

Podeu consultar els resultats de l’enquesta realitzada per adults i gent gran fins al moment aquí: Resultats.